Elektro Technisch Bureau Roos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 

Aangenaam kennis te makenWij zijn Elektro Technisch Bureau Roos, kort weg ETB Roos, en zijn een elektrotechnisch  installatie bedrijf gevestigd in Amsterdam.
Ons doel is onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en kennis te laten  maken met de hedendaagse technologische ontwikkelingen.
Dit alles onder strenge kwaliteitsnormen en geheel volgens de richtlijnen van de NEN1010 en NPR5310.
ETB Roos  is een professionele aanbieder van totaal oplossingen en blinkt uit in deskundigheid, accuratesse en klantgerichtheid.


Wat wij doen

  • Intercom/videofoon systemen

Onze kern activiteit en tevens grootste specialisme is het aanleggen en onderhouden van intercom systemen. Er is dagelijks een storingsmonteur beschikbaar voor de grote woningbouw corporaties in Amsterdam. Ons huismerk is Golmar maar werken met ieder ander systeem.


  • Deurtoegang systemen

Wij plaatsen en onderhouden elektrische deurdrangers en elektrische deuropeners. Maar ook openers voor hekken of garages alsmede pas/tags systemen.


  • Oplaadpunten

Elektrische oplaadpunten voor scoot-mobiels of voor elektrische auto’s. Eventueel met het plaatsen van een extra tussenmeter.

  • Trappenhuis/object verlichting

Ook voor het aanleg of onderhoud aan trappenhuis verlichting bent u bij ons aan het goede adres.


  • Keukentechniek

Het aanpassen van een keukeninstallatie volgens het leidingplan van de keukenleverancier behoord ook tot onze kern activieiten. Ook het verleggen van de water-gas-afvoer-leidingen kunnen wij u aanbieden zodat u maar één aanspreekpunt nodig heeft.


  • Woonruimte aanpassing

Wij bieden verschillende oplossingen voor het langer zelfstandig thuis wonen. U moet denken aan het automatiseren  van de verlichting of het plaatsen van extra bellen of lichtflitsers voor de telefoon of deurbel installatie.


 

Contactinformatie

Werkplaats/magazijn:
Brickstraat 1st
Zaandam

Post:

Circusplein 22

1033
ZG Amsterdam

Telefoon:

020 2402101

E-mail:

info@etbroos.nl


Contact formulier

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu